Faceți căutări pe acest blog

marți, 26 august 2014

OVB ALLFINANZ: GALA OVB HOLDING

Fiind atmosfera de vacanta si sarbatoare, va inaintez cu multa placere o fotografie facuta la GALA anuala a OVB HOLDING 2013 din DUSSELDORF, GERMANIA.


     Alaturi de mine ii am pe doi dintre cei mai prosperi oameni din OVB:

     Director general senior MARIO KNEIDINGER, o persoana cu un istoric deosebit de mare la nivelul intregii companii, cu o dezvoltare a activitatii in 8 tari, unde conduce pe cele mai inalte niveluri ierarhice directorii, managerii si consilierii din echipa sa.
     De la inceputurile lui in cadrul companiei, a demonstrat o disciplina de fier, perseverenta si seriozitate, caracteristici ce l-au propulsat incepand cu anii 2000 pe primele locuri ai OVB ALLFINANZ.

     Manager de zona BUNEA LUCIAN, un om corect, inteligent, tenace, cu o foarte buna capacitate organizatorica a business-ului care creste an de an, punand caramida dupa caramida in cariera lui.


     Sub atenta indrumare a liderului nostru mai sus mentionat, desfasuram o activitate de calitate in relatiile cu ai nostri clienti formand un portofoliu de aproximativ 1500 de persoane care si-au ATINS OBIECTIVELE sau sunt in curs de a si le atinge si in acelasi timp noii colaboratori pe care ii avem beneficiaza de instruire si training-uri in domeniul financiar si nu numai, pentru o PREGATIRE PERSONALA SI PROFESIONALA deosebit de buna.


! THINK BIG, ACT SIMPLE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu